27.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Το συγκινητικό «αντίο» του Τουπάν

Ξεχωριστή θέση θα έχει για πάντα στην καρδιά του η Ζαλγκίρις Κάουνας για τον Αξέλ Τουπάν, παρότι έμεινε στη Λιθουανία για μόλις ένα χρόνο.

Ο 25άχρονος φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στο συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αφού προτίμησε τον Ολυμπιακό. Οι Λιθουανοί τον ευχαρίστησαν για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα και ο ίδιος, από την πλευρά του, ανταπέδωσε το «ευχαριστώ» για τις στιγμές που έζησε στη Ζαλγκίρις Κάουνας και την αγάπη που δέχθηκε από όλους.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Όταν πηγαίνεις σε ένα νέο μέρος υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες. Όταν έφθασα εδώ δεν βρήκα αυτό που περίμενα, αλλά πολλά παραπάνω. Το μπάσκετ σε βοηθά να γυρίζεις όλο τον κόσμο, να γνωρίζεις νέες χώρες και πολλές φορές να κατοικείς σε άγνωστα μέρη για ένα χρόνο. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο όταν είσαι ξένος, αλλά η Ζαλγκίρις Κάουνας με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Μιλάω για ολόκληρη τη Λιθουανία, που μου έδειξε αγάπη από την πρώτη ημέρα που ήμουν εδώ. Από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, τον απλό κόσμο… Η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου που φροντίσατε εμένα και την οικογένειά μου.  Είχαμε μια ξεχωριστή σεζόν. Ένιωσα ότι πετύχαμε κάτι που ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει για πολύ καιρό. Ευχαριστώ και πάλι τη Ζαλγκίρις, το Κάουνας, τη Λιθουανία… Ήταν τιμή μου να παίξω εκεί. Ο δικός σας, Τουπάν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ