23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το Στρατώνι της νέας σεζόν

Μέσα σε δυο ανακοινώσεις το Στρατώνι παρουσίασε το ρόστερ με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, της σεζόν 2018-2019.

Συγκεκριμένα στην ομάδα της Χαλκιδικής θα συνεχίσουν ο Γιάννης Χατζούλης με τον Άλκη Μιχαηλίδη, ενώ ανανέωσαν οι Γιάννης ΔασκαλοπουλοςΓιάννης Φλιάτης και Γιώργος Πολιτόπουλος. Επίσης αποκτήθηκαν οι Θεόφιλος Κοτζαγιάννης, Βασίλης Κολοκοτρώνης, Κώστας Δοξάκης, Ραφαήλ Μπέγο, Χάρης Γεωργιάδης, Ηλίας Σιδηροηλίας και Βαγγέλης Δημητράκας. Εκτός αυτών, αποδεσμεύτηκαν 10 αθλητές.

Αναλυτικά :

-Ο Σ. Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Χατζουλη και Άλκη Μιχαηλίδη για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο. Επίσης ανανέωσαν και οι αθλητές :
Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Δασκαλοπουλος για 10η συνεχή περίοδο, ο Γιάννης Φλιατης για 4η και ο Γιώργος Πολιτοπουλος για 3η. Τέλος καλωσοριζουμε στην ομάδα τους : Κοτζαγιαννη Θεόφιλο που επιστρέφει στην ομάδα του από την Χαλκηδόνα, Κολοκοτρώνη Βασίλη από τη Γέφυρα, Δοξακη Κώστα από τον Αία Ευόσμου, Μπεγο Ραφαήλ από τον Πολύγυρο, Γεωργιαδη Χάρη από Ιωνικο Ιωνίας, Σιδηροηλια Θωμά από Ιωνικο Ιωνίας και Δημητρακα Βαγγέλη από Ερμή Λαγκαδά.
Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.

-Ο Σ. Α. Στρατωνίου θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα στους:
Φλιατη Γιώργο, Λευκαδιτη Σπύρο, Σαμαρά Δημήτρη, Στοιτση Γιώργο, Καραμανωλη Μάνο, Δελιδη Μιχάλη, Σερέτη Τριαντάφυλλο, Σπυρα Τάσο, Πονοπουλο Γιώργο και Κατσουλη Κώστα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ