18.9 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το στήσιμο του αιώνα στη Ρωσία! (vid)

Μια απίστευτη περίπτωση προσυνεννοημένου αποτελέσματος σε αγώνα μπάσκετ απασχολεί το φίλαθλο κοινό στη Ρωσία. Ο αγώνας της Άρσεναλ Τούλα με την Ντιναμό Σταυρούπολης για τη Superleague 2 έληξε με νίκη της πρώτης με 82-65, ωστόσο το σκορ αυτό ουσιαστικά διαμορφώθηκε στο 33ο λεπτό του αγώνα! 

Στα τελευταία επτά λεπτά δεν παίχθηκε καθόλου μπάσκετ, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων αστοχούσαν εσκεμμένα σε βολές, υπέπιπταν σκόπιμα σε παραβάσεις (24'', 5'' στην επαναφορά κλπ.) ή πετούσαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου μόνο και μόνο για να αποφύγουν να σκοράρουν. Σε αυτό το διάστημα μπήκε μόνο ένα τρίποντο κι αυτό... κατά λάθος, καθώς ο παίκτης της Ντιναμό, που σούταρε, ήταν προφανές πως ήθελε να αστοχήσει! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι έγινε σε αυτό τον αγώνα-παρωδία.

Την πρωτοβουλία για να αρχίσει όλη αυτή η κωμωδία πήραν οι παίκτες της Ντιναμό, που πρώτοι άρχισαν τις... καθυστερήσεις. Μετά το τέλος η μία ομάδα έριχνε την ευθύνη στην άλλη, ωστόσο είναι προφανές πως η ιστορία μυρίζει από χιλιόμετρα προσυνεννόηση για στοιχηματικούς λόγους.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο, επιλήφθηκε αμέσως και αποφάσισε να αποβάλει από το πρωτάθλημα της Superleague 2 την Άρσεναλ Τούλα, η οποία είχε δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν, οπότε κρίθηκε υπότροπη. Πριν από δύο χρόνια, σε αγώνα με την Ντιναμό Μαγκνιτογκόρσκ, είχε χάσει με 115-59, καθώς οι παίκτες της έκαναν συνεχώς φάουλ και στο τέλος μόνον ένας δεν είχε αποβληθεί με πέντε!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ