22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το «Σαλούν» που «στοιχειώνει» τον Μάντζαρη

Όπως είναι γνωστό, ο Αντώνης Μάντζαρης έχει δυο ιδιότητες, καθώς εκτός από αθλητής στην Α2 με το Ψυχικό, είναι και απόλυτα επιτυχημένος προπονητής με τον Έσπερο Καλλιθέας στην Β' Εθνική.

Ο 34χρονος αθλητής/προπονητής καταφέρνει να πρωταγωνιστεί, και να κάνει πρωταθλητισμό και με τις δυο ομάδες του, αλλά όταν οι αγώνες συμπίπτουν τότε αναγκαστικά αγωνίζεται με την ΑΕ Ψυχικού. Έτσι θα γίνει και αύριο (29/2) όπου την ίδια ώρα (17:00) που η ΑΕΨ θα υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 20η αγωνιστική της Α2, ο Έσπερος Καλλιθέας θα αγωνίζεται στο «Σαλούν» με τον Παπάγου.

Αυτό που ξεχωρίζει ως στατιστικό, είναι ότι ούτε στην δεύτερη χρονιά του Εσπέρου στην Β' Εθνική θα επισκεφτεί το «Σαλούν», με τον Γιάννη Γράψα να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή. Αυτό συνέβη και πέρυσι, όταν στην 12η αγωνιστική, και στις 5/1/2019, όταν η ομάδα της Καλλιθέας αγωνίζονταν εναντίον των «Στρατηγών» το Ψυχικό φιλοξενούσε τον Χαρίλαο Τρικούπη. Για την ιστορία ο Έσπερος ηττήθηκε με το βαρύ 90-69 και η ΑΕΨ με 63-62 μετά από buzzer beater του Μιχάλη Πολίτη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ