24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το σήκωσε το Νορθ Καρολάινα (vids)

Οι “Tar Heels” του Νορθ Καρολάινα επέστρεψαν στην κορυφή καθώς στον τελικό της “March Madness” επικράτησαν του Γκονζάγκα με 71-65. 

Με 20 παρουσίες σε Final-4 της “March Madness” και αισίως έξι εθνικά πρωταθλήματα, το κολέγιο του…. Μάικλ Τζόρνταν, το Νορθ Καρολάινα είναι ένα από τα πετυχημένα της Αμερικής. Για την ακρίβεια, το τρίτο καλύτερο καθώς μπροστά του έχει το Κεντάκι με δύο περισσότερα, ενώ το UCLA είναι το μοναδικό με διψήφιο αριθμό πρωταθλημάτων με 11. 

Στα του αγώνα οι “Tar Heels” ήταν το φαβορί κόντρα στους πρωτάρηδες σε Final-4 παίκτες του Γκονζάγκα και το επιβεβαίωσαν. Αν και στο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με τρεις πόντους και 32-35, στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτεροι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόελ Μπέρι, έφτασαν στο έκτο εθνικό τους πρωτάθλημα. Ο μόλις 183 εκατοστών γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του παρκέ με 22 πόντους, έξι ασίστ, τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και… μία τάπα και φυσικά ήταν ο MVP. Από κοντά και οι Τζάστιν Τζάκσον και Αζάια Χικς με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τα “Μπουλντόγκ”, o Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είχε 15.

https://www.youtube.com/watch?v=yfPBQyQkUKI

 

https://www.youtube.com/watch?v=yfPBQyQkUKI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ