20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το… σήκωσε κόντρα στην «οικοδέσποινα» ΧΑΝΘ ο ΠΑΟΚ (pics)

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο 1ο Τουρνουά Basketball U16 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη η ΧΑΝΘ.

Οι «ασπρόμαυροι» επιβλήθηκαν στον τελικό με 80-53 της «οικοδέσποινας», με το Γιώργο Φίλλιο να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, ενώ πρώτος σκόρερ με συνολικά 73π. ήταν ο φιναλίστ Κώστας Φιλοξενίδης, με δεύτερο το συμπαίκτη του στη ΧΑΝΘ Αλέξανδρο Ζωίδη.
ΧΑΝΘ (Παναγιωτόπουλος): Γρίβας 2, Τουραπίδης, Φιλοξενίδης 14 (2), Χαβαλές, Φιλοξενίδης Γ. 4, Ναλμπάντης 8, Παπαστογιαννίδης 2, Ζωίδης 18, Ρουμελιώτης , Ζεχιριέ 3 (1), Χρίστογλου 2.
ΠΑΟΚ (Αλμπάνης): Βασιλειάδης 2, Αργυριάδης 1, Χαριτόγλου 10 (2), Χρονόπουλος 4, Μαστροδημήτρης 5, Χαραλαμπίδης, Πετανίδης 16 (1), Φίλλιος 21 (2), Τανούλης 2, Καραγιαννίδης 3, Κονσούλας 12 (1),Σιμανδούρας, Βιολίδης, Γιανναράς 4.

Τα αποτελέσματα της αυλαίας:
Θέσεις 7-8: Ναύαρχος Βότσης-Φαίακας Κέρκυρας 60-37
Θέσεις 5-6: ΑΓΣΙ-ΓΑΣ Κομοτηνή 62-56
«Μικρός» τελικός: ΔΕΚΑ-Άρης 62-70
Τελικός: ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ 53-80

Η κατάταξη (τελική):
1. ΠΑΟΚ
2. ΧΑΝΘ
3. Άρης
4. ΔΕΚΑ
5. ΑΓΣΙ
6. ΓΑΣ Κομοτηνή
7. Ναύαρχος Βότσης
8. Φαίακας Κέρκυρας

 

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού ο διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ και του «Μίμης Τσικίνας», Γιώργος Πετρίδης, προχώρησε σε σύντομο χαιρετισμό, κατά τον οποίο συνεχάρη τα παιδιά και τις ομάδες που μετείχαν για την προσπάθειά τους. Χαιρετισμό, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, απηύθυνε και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, Θόδωρος Τσιόγκας. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στις ομάδες του Φαίακα Κέρκυρας, του Ναύαρχου Βότση, του ΓΑΣ Κομοτηνή, του ΑΓΣΙ και της ΔΕΚΑ  και η απονομή των μεταλλίων στον ΠΑΟΚ, τη ΧΑΝΘ και τον τρίτο Άρη.

Με ανακοίνωσή της: «Η ΧΑΝΘ ευχαριστεί θερμά τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη για την υποστήριξη, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης όπως και τους εθελοντές για την μεγάλη τους συνεισφορά».

Φωτ. από ΧΑΝΘ/Facebook



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ