20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το ρεκόρ που είδαν… 42 άνθρωποι (vid)!

Όλο το ΝΒΑ μιλάει σήμερα για το τρομερό παιχνίδι που έκανε ο Στεφ Κάρι απέναντι στους Μπλέιζερς σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ σκοραρίσματος με τους 62 πόντους που πέτυχε. Ήταν μια εμφάνιση τρομακτική ακόμα και για τα δεδομένα του ίδιου του Κάρι, που είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς σκόρερ που έχει αναδείξει ποτέ το ΝΒΑ κι έχει βρεθεί πολλές βραδιές σε τέτοια κατάσταση.

Όμως ειδικά την Κυριακή το μάτι του γυάλιζε, όπως είπε και ο συμπαίκτης του, Ντρέιμοντ Γκριν. Και πέτυχε κάτι που είχε να συμβεί 44 ολόκληρα χρόνια. Σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους σε κάθε ημίχρονο, κάτι που για τελευταία φορά είχε καταφέρει ο θρυλικός Πιτ Μάραβιτς στις 25 Φεβρουαρίου 1977! Ούτε ο Τζόρνταν δεν είχε καταφέρει κάτι τέτοιο.

Αλλά την πιο ωραία ατάκα για το επίτευγμα του Κάρι είχε να πει ο προπονητής του στους Ουόριορς. "Ήθελα να τον αποσύρω 30 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, έτσι ώστε οι 42 άνθρωποι που βρίσκονταν στις κερκίδες να του χαρίσουν ένα standing ovation", δήλωσε ο Στιβ Κερ! Είδατε, τι κάνει ο κορωνοϊός; Ούτε μια αξιοπρεπής αποθέωση δεν μπορεί να γίνει σε κάποιον που την αξίζει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ