32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ρεκόρ-ορόσημο της ΑΕΚ

Το Basketball Champions League αρχίζει και κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην εκτίμηση και την αγάπη των φίλων του μπάσκετ ανά την Ευρώπη. Και μια απόδειξη γι' αυτό είναι η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση των θεατών στους αγώνες της, που αυτή την εβδομάδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το ΟΑΚΑ αποτελεί ένα κεντρικό σημείο αναφοράς. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προσήλθαν στις κερκίδες του 11.650 φίλαθλοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το BCL (τα 14.000 "ευχαριστώ" που μοίρασε η ΚΑΕ ΑΕΚ με δική της ανακοίνωση, προφανώς αποτελούν εκτίμηση με το... μάτι). Κι αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει επιτευχθεί σε αγώνα της διοργάνωσης (πλην φάιναλ φορ, όπου και πάλι το ΟΑΚΑ έχει το ρεκόρ από πέρυσι). Είναι ρεκόρ στην τριετή ιστορία του Basketball Champions League! Κι αυτό αποδεικνύει τη δυναμική που έχει όχι μόνον η διοργάνωση, αλλά και η ΑΕΚ.

Όμως αυτή την εβδομάδα σημειώθηκε ένα ακόμα σημαντικό ρεκόρ. Τους οκτώ επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των "16" παρακολουθήσαν κατά μέσο όρο 5.000 θεατές ανά αγώνα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μέση προσέλευση θεατών τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση.

Κι απ' ό,τι φαίνεται τα καλύτερα έρχονται, αφού και οι τέσσερις προημιτελικοί προμηνύονται αμφίρροποι και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ