21.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Το Ρέθυμνο “βούλιαξε” τον Κόροιβο

Το Ρέθυμνο πήγε στην Αμαλιάδα για την αξιοπρέπειά του και φέρθηκε... σκληρά στον Κόροιβο. Τον νίκησε με ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο με 78-67 και τον κράτησε "μετέωρο" σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην κατηγορία, στερώντας του τη μία ευκαιρία που περίμεναν για την 8η νίκη του και ουσιαστικά παραπέμποντα την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου στην τελευταία αγωνιστική, εντός με Προμηθέα και στο αποτέλεσμα του Κύμη - Απόλλωνας.

Το παινίδι ήταν ντέρμπι για 33 λεπτά, με τον Κόροιβο όμως να ξεμένει από δυνάμεις και το αθλητικό και "γεμάτο" Ρέθυμνο να πατάει το γκάζι, να χτίζει μέσα σε τρία λεπτά διψήφια διαφορά πόντων και να φτάνει στην τελική επικράτηση.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ: Το Ρέθυμνο με το πολύ πληρέστερο ρόστερ από του Κοροίβου είχε εναλλαγές στους πρωταγωνιστές του στον αγώνα. Αυτός, όμως, που του έδωσε την τελική ώθηση ήταν ο Γκάρι Τάλτον. Τα δύο συνεχόμενα τρίποντα από το 57-57 που έφεραν το 57-63 "έκοψαν τα πόδια" των γηπεδούχων και τελείωσαν τις αντιστάσεις τους...

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με 17 λάθη σε εντός έδρας αγώνα επιβίωσης, όταν ο αντίπαλός σου κάνει μόλις 9, δεν μπορείς να έχει καλύτερη τύχη. Το άγχος αποδίχτηκε πολύ βαρύ για τους παίκτες του Κόροιβου που "πούλησαν" εύκολες μπάλες και τιμωρήθηκαν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ