21.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Το πρώτο sold out έγινε στη Λήμνο (pics)

Στο «Νίκος Σαμαράς», της Μύρινας, έχουμε το πρώτο sold out της χρονιάς στην 27η Basket League. Ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του, για όσους… πρόλαβαν, το κλειστό του Ήφαιστου.

Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει το μεσημέρι του Σαββάτου (13/10, 15.45) στο ανακαινισμένο κλειστό της Λήμνου. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι παίκτες του θα δώσουν απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, τον πρώτο αγώνα στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία και οι φίλαθλοι θα σταθούν δυναμικά στο πλευρό τους.

Ο ενθουσιασμός, για το ιστορικής σημασίας ματς της ομάδας, είναι έκδηλος σε ολόκληρο το νησί. Είναι χαρακτηριστικό πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τόσο μεγάλο που εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Το «Νίκος Σαμαράς» χωράει 1.260 θεατές, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών βελτίωσής του, καθώς μέχρι πρότινος η χωρητικότητά του ήταν μόλις 400 θέσεις. Τόσο το παρκέ όσο και τα αποδυτήρια βάφτηκαν στα χρώματα της ομάδας, με την εγκατάσταση να ανακαινίζεται πλήρως.

Η ανακοίνωση: «Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ηφαίστου Λήμνου με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της Betshop Basket League, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο στο ιστορικό παιχνίδι για το νησί. Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ