16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το πρώτο «τζάμπολ» στο Patras IBG Tournament 2019 (pics)

Με τη συνάντηση όλων των αποστολών των ομάδων άνοιξε η αυλαία του Διεθνούς Τουρνουά Παίδων (U16) Patras IBG Tournament 2019, που διοργανώνει στα νεόδμητα γήπεδά του στον Καστελλόκαμπο ο Προμηθέας.

Οι παίκτες και τα προπονητικά επιτελεία των παιδικών ομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ερυθρού Αστέρα, της Στελατζούρα και του αχαϊκού συγκροτήματος, που παίρνουν μέρος στο 2ο Patras International Basketball Gathering, συναντήθηκαν στον ξενώνα του Ιδρύματος «Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου», με τον πρόεδρο του ΑΣΠ Βαγγέλη Λιόλιο να τους καλωσορίζει. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής (01/03), με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ελεύθερη, ενώ όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι του Προμηθέα στο Υοutube.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε κι επίσημα το Patras International Basketball Gathering 2019 με την πρώτη συνάντηση όλων των αποστολών των ομάδων που συμμετέχουν στο Διεθνές Τουρνουά Παίδων Patras IBG U16 Tournament 2019. Τα προπονητικά staff και οι αθλητές της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, της Stella Azzurra Roma και του Προμηθέα Πάτρας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν για πρώτη φορά στον ξενώνα του Ιδρύματος «Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου» στον Καστελλόκαμπο, όπου φιλοξενούνται οι αθλητές του πρότυπου προγράμματος αθλητικών υποτροφιών του Προμηθέα «ΝΟΥΣ», και ν’ ανταλλάξουν κάποιες πρώτες σκέψεις.

Τις αποστολές καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ οι προπονητές των ομάδων Miguel Lopez Palacios (Ρεάλ Μαδρίτης), Slobodan Klipa (Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου), Lorenzo Gandolfi (Stella Azzurra Roma) και Ανδρέας Μελιγδής (Προμηθέας Πάτρας) απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

To ραντεβού ανανεώθηκε για το απόγευμα στο παρκέ με το πρώτο τζάμπολ του Τουρνουά ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου (17:00), ενώ ακολουθεί στις 7 το απόγευμα το παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και την Stella Azzurra. Θυμίζουμε πως η είσοδος για όλα τα παιχνίδια του τουρνουά, που θα διεξαχθεί στα νεόδμητα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, είναι ελεύθερη και πως όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Προμηθεά στο You Tube (Promitheas TV) και το site του Συλλόγου».

Δείτε, επίσης…
-Φωτογραφίες από τις πρωινές προπονήσεις των ομάδων.
-Το αφιέρωμα του Προμηθέα για το Patras IBG Tournament 2019.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ