21.3 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του Κούζμιτς

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, με τη σύζυγό του να ευχαριστεί όλους όσοι στέκονται στο πλευρό του.

Ο 29χρονος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε στο κεφάλι και το στέρνο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Μπάνια Λούκα, με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Η Τομίσα Κούζμιτς, με μήνυμά της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα στήριξης και αισιοδοξίας που δέχεται από ολόκληρο τον κόσμο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τον κατακλυσμό αγάπης και υποστήριξης. Σας παρακαλώ να συνεχίσετε να προσεύχεστε για τον Κουζ, αυτό χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως», έγραψε μέσω Instagram η σύζυγος του Όγκνιεν Κούζμιτς, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Ο Ερυθρός Αστέρας, στην πρώτη ενημέρωσή του για την κατάσταση του παίκτη το πρωί της Δευτέρας (15/07), αναφέρει πως εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της σερβικής πρωτεύουσας και τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Σε νέες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, στο κεφάλι και το θώρακα, προέκυψε πως δεν υπήρξαν επιπλέον επιπλοκές και έχει αρχίσει σταδιακά να επανέρχεται η πνευμονική λειτουργία. Διευκρίνισε πως θα συνεχίσει να ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας του και, παράλληλα, ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ