21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πρώτο «εμπόδιο» της Ελλάδας

Το Μαυροβούνιο, το οποίο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα το εκπροσωπήσουν στα κινεζικά παρκέ.

Την Κυριακή (01/09, 15.00) θα ριχθεί στη «μάχη» της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με πρώτο αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του και ξεχωρίζει ο NBAer, Νίκολα Βούτσεβιτς. Οι δύο τελευταίοι παίκτες που «κόπηκαν» και δεν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» είναι οι Γιόβαν Κλιάιτς και Όγκνιεν Τσάραπιτς.

Οι δώδεκα παίκτες, που θα παραχθούν στη Ναντσίνγκ κόντρα στη «γαλανόλευκη», θα είναι οι εξής: Νίκολα Ιβάνοβιτς (Μπούντουσνοστ), Ντέρεκ Νίνταμ (Μόρναρ), Πέταρ Πόποβιτς (Μπούντουσνοστ), Σεάντ Σέχοβιτς (Μόρναρ), Σουάντ Σέχοβιτς (Μπούντουσνοστ), Αλέκσα Πόποβιτς (Λόβτσεν), Ντίνο Ράντοντσιτς (Μούρθια), Νεμάνια Ράντοβιτς (Σαραγόσα), Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια), Νίκολα Βούτσεβιτς (Ορλάντο Μάτζικ), Μάρκο Τοντόροβιτς (Μπανταλόνα) και Μίλκο Μπιέλιτσα (Μόρναρ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ