23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πρωτάθλημα τελείωσε, οι δικαιολογίες αρχίζουν

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, ΑΕΚ και Περιστέρι το πήγαν μια μέρα παραπάνω αλλά τελείωσαν και αυτοί και όλοι είμαστε πλέον καθηλωμένοι για τις μεγάλες εξελίξεις που αρχίζουν στην Basket League, λογικά από σήμερα.

Αντε και την χθεσινή αργία να την δώσουμε μπόνους. Από όσο θυμόμαστε από τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις του ΕΣΑΚΕ, με την λήξη κιόλας του πρωταθλήματος, την πρώ τη εβδομάδα, θα υπάρξει σημαντική συνεδρίαση για να μπουν μπροστά οι προτάσεις για την βελτίωση του... προϊόντος (τρομάρα του) και να μην χαθεί καιρός.

Τι επιτροπές είχαν συσταθεί, τι ομαδοποίηση των προτάσεων είχε γίνει, τι πρώτο κείμενο συμφωνία είχαν καταλήξει, η χοντρή δουλειά τελειωμένη είναι.

Τι είπατε; Γελάτε; Υποψιάζεστε ότι σε πρώτη φάση θα ακουστεί η δικαιολογία ότι περιμένουν το ΑΣΕΑΔ για τον Ολυμπιακό, λες και ανεξάρτητα από αυτή την απόφαση δεν πρέπει να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα. Και ότι μετά θα έχει κάβα δικαιολογίες, την ζέστη, τις διακοπές και άλλα όμορφα κι ελληνικά για να το πάνε πίσω;

Υπερβολές. Η στιβαρή λειτουργία του ΕΣΑΚΕ δεν επιτρέπει τέτοιες σκέψεις. Ούτε ότι η διοίκησή του θα κάνει πολύμηερο πάρτι που τελείωσε, όπως τελείωσε, το πρωτάθλημα και δεν της έσκασε στα χέρια. Ολα καλά θα πάνε. Και χορηγούς θα έχουμε και τηλεόραση και κυρίως δραστικές αλλαγές...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ