25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ’πε και το ’κανε ο Σρέντερ (pic)

Δεν έμεινε στα λόγια ο Ντένις Σρέντερ, αλλά προχώρησε σε πράξεις, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μπραουνσβάιγκ.

Ο 24χρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς γίνεται ακόμα ένας παίκτης του ΝΒΑ, που παράλληλα με την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας θα είναι και ιδιοκτήτης ομάδας. Ο Γερμανός εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να εμπλακεί με την ομάδα της γενέτειράς του, κάτι μάλιστα που χαρακτήρισε όνειρο ζωής. Δεν πέρασε πολύς καιρός για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών, μετά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έγινε, με τον Ντένις Σρέντερ να είναι πλέον ο βασικός κάτοχός τους.

Εξάλλου, ο παίκτης κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρία «Staake Investmen» για την εξαγόραση των μετοχών της, ενώ θα είναι εκείνος που θα καλύψει και τα 100.000 ευρώ που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα ως επιπλέον κεφάλαιο την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, μαζί με τα 250.000 ευρώ που θα πρέπει να καταθέσει ως εγγυητική επιστολή η Μπραουνσβάιγκ για τη συμμετοχή της στο νέο γερμανικό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ