17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Περιστέρι… κλέβει αντίπαλό του

Το Περιστέρι πονάει πολύ και σταθερά στον τομέα των ριμπάουντ, αυτό το έβλεπε ο καθένας και το έλεγε με... καημό ο Νίκος Παπανικολόπουλος πριν λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και άμεσα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Πεδουλάκη φαίνεται ότι άρχισε η αναζήτηση για ενίσχυση σε αυτόν τον τομέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Λιθουανία η ελληνική ομάδα είναι σε επαφή με έναν παίκτη τον οποίο ήδη έχει αντιμετωπίσει και νικήσει, στη θριαμβευτική πρεμιέρα μέσα στο Βίλνιους, τον Κρις ΜακΚάλοφ της Ρίτας. Ο 25χρονος φόργουορντ / σέντερ έχει ύψος 2.06 και πλούσια αθλητικά προσόντα και έφεση στο ριμπάουντ, με την επίδοσή του κόντρα στην... πιθανή νέα του ομάδα να είναι διψήφια, είχε πάρει δέκα. Με το Στρασβούργο πήρε μόλις ένα, σε δέκα λεπτά συμμετοχής αλλά ήδη είχε αρχίσει τις διαδικασίες αποδέσμευσης αφού οι Λιθουανοί αναζητούν άλλα πράγματα για να διορθώσουν την εικόνα τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ΜακΚάλοφ έχει προτάσεις και από Αυστραλία και Κορέα, αν και μάλλον το δέλεαρ της παραμονής στην Ευρώπη και συμμετοχής σε μια διεθνή διοργάνωση είναι μεγαλύτερο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ