19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το… πεπρωμένο του Σαχπατζίδη

Το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει σήμερα το ένα από τα δύο ματς της Basket League με τον Χαρίλαο Τρικούπη που έχει... τρελάνει κόσμο με το 2/2 στην αρχή του πρωταθλήματος να υποδέχεται τον Ιωνικό, ο οποίος δεν έχει νίκη αλλά έχει παλέψει στα ίσια ΑΕΚ και Περιστέρι.

Το παιχνίδι έχει αρκετά πρόσωπα με... προϊστορία, με τον Ντίνο Καλαμπάκο που οδηγεί την ομάδα του Μεσολογγίου στα πρώτα της βήματα στα επαγγελματικά σαλόνια να έχει περάσει από τον Ιωνικό, τον Ανδρέα Πετρόπουλο τον Ιωνικού να... ξεπετάχτηκε ουσιαστικά μπασκετικά στα χέρια του Καλαμπάκου στο Παγκράτι, αλλά τον Γιάννη Σαχπατζίδη να κερδίζει με άνεση τον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή.

Ο σέντερ του Χαρίλαου με τον πρώτο πόντο που θα πετύχει σήμερα, θα φτάσει τους 200 στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία έχει ανέβει και με τον Ιωνικό, αλλά δεν έχει παίξει μαζί του. Πήρε το βάπτισμα στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο και πάλι προπονητή τον Καλαμπάκο, έπαιξε με τον Ιωνικό στην Α2 και πανηγύρισε άνοδο, αλλά μετά πήρε μεταγραφή για το Μεσολόγγι όπου... ξαναπανηγύρισε άνοδο και αυτή τη φορά την απολαμβάνει μέχρι τέλους.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ