27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το πείραμα Σάντερς απέτυχε (vid)

Πριν από ένα μήνα οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν προκαλέσει έκπληξη υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Λάρι Σάντερς. Έναν πολύ καλό σέντερ, που για μια πενταετία έκανε σπουδαία δουλειά στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά μετά έπεσε σε κατάθλιψη. Τον Φεβρουάριο του 2015 κι αφού είχε συλληφθεί δύο φορές για χρήση μαριχουάνας, αναγκάστηκε να εισαχθεί σε κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης και να εγκαταλείψει το ΝΒΑ.

Σε αυτό το διάστημα οι περισσότεροι τον ξέχασαν, ωστόσο στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου οι Καβαλίερς αποφάσισαν να του δώσουν μία ευκαρία να κάνει την επιστροφή του. Το πείραμα όμως απέτυχε. Ο Σάντερς εμφανίστηκε μόλις σε πέντε αγώνες της ομάδας του Κλίβελαντ για ελάχιστα λεπτά, πέρασε όλο τον υπόλοιπο καιρό στο NBDL και δεν έπεισε ότι μπορεί να συνεχίσει. 

Έτσι οι Καβς τον έκοψαν λίγο πριν αρχίσουν τα πλέι οφ και στη θέση του παίρνουν τον Έντι Ταβάρες, έναν σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο, που τον γνωρίσαμε στην Ευρώπη από την εξαετή θητεία του στην ισπανική Γκραν Κανάρια.

Ιδού ποιος ήταν ο Λάρι Σάντερς τις ημέρες που είχε το μυαλό του στο κεφάλι του και έδειχνε ότι θα μπορούσε να γίνει σταρ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ