23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το παλεύει ο Αστέρας, έχασε ευκαιρία η Μάλαγα

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν δυνατός στην έδρα του για μία ακόμα φορά νίκησε την Μάλαγα με 80-76 και την έπιασε στς 10 νίκες. Αμφότεροι απέχουν δύο νίκες από την όγδοη θέση της πρόκρισης, οι Σέρβοι με το αποτέλεσμα αυτό διατήρησαν τις ελπίδες τους, οι Ισπανοί έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 24-24 στο δεκάλεπτο και τους Σέρβους στο 40-37 στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισε την περίοδο με 62-52, έχοντας βάλει πια τις βάσεις της νίκης, παρά την προσπάθεια αντίδρασης της Μάλαγας στο φινάλε.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ: Ο Τέιλορ Ρότσεστι ήταν εγγύηση για τον Ερυθρό Αστέρα στο παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά. Ηταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ, έβαλε και δύο κρίσιμες βολές στο τέλος.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε ένα ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, τα λάθη παίζουν σημαντικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να τα περιορίσουν μόλις στα 4, η Μάλαγα είχε 11 και... τα πλήρωσε. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ