17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το παλεύει ακόμα ο Αστέρας (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Μιλάνο, νίκησε δίκαια με 100-89 και έφτασε τις εννέα νίκες, διατηρώντας περισσότερο μαθηματικές παρά ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια της Ευρωλίγκας, αλλά σίγουρα δείχνοντας ότι δεν τα παρατάει. Μέτρια και... άοσμη για μια ακόμα φορά η ιταλική ομάδα.

Το παιχνίδι που πρόσφερε θέαμα, είχε ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο που έληξε με 23-20 για τους Σέρβους που καθοδηγούνταν από τον Ρότσεστι. Στο 17' πήραν την πρώτη διψήφια διαφορά, 47-36, στο ημίχρονο ήταν μπροστά με το ρευστό 50-45 όπως και στο 30' με το 71-65, αλλά στην τελευταία περίοδο πάτησαν το γκάζι και έφτασαν με άνεση στην επικράτηση.

ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Τέιλορ Ρότσεστι πήρε από την αρχή την μπαγκέτα του παιχνδιού του Αστέρα και την κράτησε με απόλυτη επιτυχία. Με 14 πόντους και 9 ασίστ ήταν τα σίγουρα χέρια της ομάδας του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το υψηλό τέμπο του αγώνα δεν θόλωσε το μυαλό των Σέρβων που τελείωσαν μόλις με 7 λάθη το ματς και σε συνδυασμό με την κυριαρχία τους και στα ριμάουντ 27-19, είχαν υπεροχή σε δύο σημαντικούς τομείς του αγώνα.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ