22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η δωρεά του Αρμάνι

Η Λομβαρδία έχει αποκλειστεί και ουσιαστικά μια ολόκληρη περιοχή είναι σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού. Η Ευρωλίγκα είχε ήδη αποφασίσει οι αγώνες της Αρμάνι Μιλάνο να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών κι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη (12/3).

Ο αγώνας θα είναι ο πρώτος μετά τον αποκλεισμό της περιοχής από την ιταλική κυβέρνηση. Μιλάμε για μια περιοχή 23.000 τ.χλμ. και σχεδόν 10 εκατομμυρίων κατοίκων. Για να το κατανοήσουμε καλύτερα είναι μεγαλύτερη από την Πελοπόννησο, η οποία έχει κάτι λιγότερο από 1.5 εκατομμύρια κατοίκους. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρεται και στην "Gazzetta dello Sport" είναι ο Ολυμπιακός να φτάσει στο Μιλάνο την ημέρα του αγώνα και να αναχωρήσει αμέσως μετά, όπως έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Τζιόρτζιο Αρμάνι, προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση και δώρισε 1.250.000 ευρώ στα νοσοκομεία της περιοχής για να τα βοηθήσει με το δικό του τρόπο στην καταπολέμηση του κορονοϊού που πλήττει τη γειτονική χώρα και ιδιαίτερα τη Βόρεια Ιταλία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ