17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το… πήρε προσωπικά για Ντέιβις ο Μάτζικ!

Οι Λέικερς δεν μπορούν να κρύψουν την «καψούρα» τους για τον Άντονι Ντέιβις, με τον Μάτζικ Τζόνσον να επιχειρεί με προσωπική παρέμβαση να οδηγήσει σε επιτυχία τις διαπραγματεύσεις, ασκώντας... στενό μαρκάρισμα στους Πέλικανς.

Το ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν τον Άντονι Ντέιβις, είναι κάτι δεδομένο. Αυτοί, άλλωστε, βρίσκονται σε μια μακρά λίστα ομάδων, οι οποίες εφόσον αποκτήσουν τον ίσως κορυφαίο σέντερ του ΝΒΑ από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, θα μπορούσαν να γίνουν πανίσχυρες, αλλά η κατάσταση μοιάζει να γίνεται σοβαρή, ύστερα από τις σημερινές (4/2) εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Χρόνος μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, όταν τελειώνει η προθεσμία για ανταλλαγές, υπάρχει βέβαια, αλλά δύο είναι τα γεγονότα, που δικαιολογημένα κάνουν τους οπαδούς των «Λιμνανθρώπων» να αισιοδοξούν για συμφωνία. Στην αρχή, οι «Πελεκάνοι» έκαναν γνωστό, ότι υπάρχουν πέντε ομάδες εκτός των Λέικερς και των Νικς, για τις οποίες ο Ντέιβις θα ενδιαφερόταν να παίξει, όπου μάλιστα δε συμπεριλαμβάνονται οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Μπόστον Σέλτικς.

Στη συνέχεια, τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για εκτενείς συζητήσεις μεταξύ του προέδρου των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, και του Τζένεραλ Μάνατζερ των Πέλικανς, Ντελ Ντεμπς, για το ίδιο ζήτημα. Δεν είναι γνωστό, αν έχει υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις, αλλά είναι βέβαιο πως στην Καλιφόρνια έχουν αρχίσει να παίρνουν ένα προβάδισμα. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η συμφωνία που πρότειναν αφορά αρκετούς νεαρούς φερέλπιδες παίκτες, πολλές επιλογές στο draft και ελάφρυνση στο διαθέσιμο μισθολόγιο των Πέλικανς, κάτι που οι τελευταίοι μοιάζει να συζητούν.

Ο Μάτζικ, λοιπόν, το πήρε προσωπικά. Και θέλει να γράψει ιστορία. Εκείνος ως πρόεδρος των Λέικερς, ο ΛεΜπρόν και ο Ντέιβις ως οι ηγέτες των επόμενων στιγμών δόξας...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ