14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το πήραν με σκούπα οι Σιάτλ Στορμ (pics+vids)

Οι Σιάτλ Στορμ είναι οι νέες πρωταθλήτριες του WNBA και μάλιστα με σκούπα (3-0), αφού πήραν και το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τις Λας Βέγκας Έισις, με το εμφατικό 92-59. 

Αυτό είναι το δεύτερο πρωτάθλημα για την ομάδα από το Σιάτλ μέσα στην τελευταία τριετία (πέρσι πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Ουάσινγκτον Μίστικς, που φέτος αγωνίστηκαν χωρίς την MVP Έλενα Ντέλε Ντον) και τέταρτο συνολικά στην ιστορία του οργανισμού (2004, 2010, 2018, 2020). 

Κάπως έτσι οι Σιάτλ Στορμ έγιναν η μόλις τρίτη ομάδα στη λίγκα με 4 πρωταθλήματα, μετά τη Μινεσότα και το Χιούστον

Η Άτζα Ουίλσον η οποία αναδείχθηκε MVP της regular season, η εμβληματική Σου Μπερντ, η οποία κλείνει τα 40 στις 16 Οκτωβρίου και ολοκλήρωσε την 17η σεζόν της στο WNBA και την ομάδα, αποτελώντας μέλος της και στους 4 τίτλους, αλλά και η Μπριάνα Στιούαρτ, η οποία έμεινε εκτός όλη την περασμένη αγωνιστική περίοδο με ρήξη χιαστού, αποτέλεσαν τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας όλο αυτό διάστημα. 

H Mπριάνα αναδείχθηκε και ομόφωνα πολυτιμότερη παίκτρια των τελικών, επίτευγμα το οποίο πετυχαίνει η 26χρονη φόργουρντ/σέντερ για δεύτερη φορά στην καριέρα της (το είχε επαναλάβει και στο πρωτάθλημα του 2018, όταν είχε βγει MVP και της κανονικής διάρκειας). 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ