21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… πάρτι καρφωμάτων του Προμηθέα (vids+pics)

Το θέαμα αποτελεί προτεραιότητα για τον Προμηθέα Πατρών και το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και στα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως «τελικοί» λόγω της κρισιμότητάς τους.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά κέρδισαν πρόσφατα για το Basketball Champions League τη Στρασμπούρ, στο «Δημήτρης Τόφαλος», και δεν έχασαν για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να συνδυάσουν την ουσία -με τη νίκη που ήθελαν πολύ, για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την πρόκρισή τους στους «16»- με εντυπωσιακά καρφώματα. Μάλιστα, η θεαματική προσπάθεια του Οκτάβιους Έλις κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, που κάρφωσε ύστερα από ασίστ του Ρίον Μπράουν, συμπεριλήφθηκε και στο Top 10 της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=pZywHVjAcwg

Το BCL εντυπωσιάστηκε τόσο από το θέαμα που πρόσφερε κόντρα στους Γάλλους το αχαϊκό συγκρότημα, που ετοίμασε -για δεύτερη φορά φέτος- βίντεο με το νέο... πάρτι καρφωμάτων των παικτών του Μάκη Γιατρά.

https://www.instagram.com/p/BtBtw6qn3jG/

Η πρώτη φορά ήταν στο ιστορικό παιχνίδι του Προμηθέα Πατρών στη «Sleuyter Arena», απέναντι στην Οστάνδη. Στο ντεμπούτο της στα ευρωπαϊκά παρκέ η αχαϊκή ομάδα έδειξε τις… διαθέσεις της, με τη διοργανώτρια αρχή να δημιουργεί σχετικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω...

https://www.youtube.com/watch?v=K-gnEqdZdbM

Φωτ. από Προμηθέα Πατρών, Basketball Champions League και Δημήτρη Τρασάνη.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ