21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το… πάρτι ανόδου του Ηρακλή (pics)

Με φιέστα, για την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1 Γυναικών, ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ασπίδα Ξάνθης στο Ιβανώφειο.

Οι παίκτριες του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου επικράτησαν με άνεση της αντιπάλου τους, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών, κι αμέσως μετά πανηγύρισαν την επιστροφή τους -ύστερα από δέκα χρόνια- στη μεγάλη κατηγορία.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ανδρικό τμήμα του «Γηραιού»: «Πολλά παραπάνω από απλά συγχαρητήρια και μπράβο αξίζουν στη Γυναικεία Ομάδα του Γ.Σ. Ηρακλής, στις παίκτριες, τους προπονητές, τα στελέχη και την επικεφαλής του Τμήματος, Λίνα Τραμουντάνη, για την δίκαιη επιστροφή στην Α1 Κατηγορία. Μια χρονιά που τα κορίτσια και όσοι τα στηρίζουν όπου αποδείχθηκε και πάλι ότι όπου υπάρχει θέληση, μεράκι και διάθεση για προσφορά στην ομάδα και στον Σύλλογο, η ανταμοιβή αργά ή γρήγορα θα έρθει. Καλή συνέχεια και στην Α1 στα Κορίτσια μας, εύγε στις αθλήτριες, στον προπονητή Π. Λαμπρόπουλο, στην επικεφαλής Λίνα Τραμουντάνη και σε όλους τους αρωγούς της εκπληκτικής φετινής πορείας...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ