26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Το πάζλ των ξένων θα αρχίσει να συμπληρώνεται

Η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη έδειχνε δεδομένη αφού πρόκειται για έναν παίκτη σημαία για τον Ολυμπιακό που έχει προσφέρει πολλά.  Ομως εφέτος η διοίκηση και ο προπονητής των Πειραιωτών είναι αποφασισμένοι να τον ενισχύσουν στη θέση "4" καθώς το πείραμα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ανεβαίνει εκεί δεν έπιασε και έφτασε στο φινάλε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού να είναι ο πιο εξαντλημένος παίκτης από όλους.

Για αυτό και κοιτάνε στον Πειραιά και πολύ καλούς παίκτες (όπως ο Ερλ Κλάρκ) αλλά γενικά θέλουν να πάνε σε ένα αθλητικό τεσσάρι που να συμπληρώνει άψογα τον Πρίντεζη.  Από εκεί και πέρα, εκτός του Μιλουτίνοφ (που οι πιθανότητες να μείνει στον Πειραιά και τη νέα σεζόν είναι πολύ μεγαλύτερες από το να φύγει και για αυτό άλλωστε οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να του κάνουν πρόταση ανανέωσης) που είναι ακλόνητος έχουμε ξαναπεί ότι όλοι οι υπόλοιποι ξένοι είναι στον αέρα. Με έναν αστερίσκο για τον Μπίρτς και τον Γκρίν, αν και για τον τελευταίο με το 1.000.000 δολάρια που πρέπει να πάρει εάν ο Ολυμπιακός ενεργοποιήσει την οψιόν του και για το δεύτερο χρόνο, οι Πειραιώτες θα ψάξουν κάτι καλύτερο, ώστε να συνδυάζει εκτός τη εκτελεστική ικανότητα και τη δημιουργία.  Λοτζέσκι και Χάκετ (παρά την έντονη επιθυμία του κόσμου) θα αποτελέσουν παρελθόν καθώς οι τραυματισμοί τους δεν αποτελούν εγγύηση και για τη νέα χρονιά, ενώ ο Γιάνγκ ήδη είναι κάτοικος Μιλάνου.

Ο Λετονός Στρέλνιεκς αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους για τα γκαρντ, αρκεί να πειστεί να έρθει στον Ολυμπιακό για τη σταθερότητα που θα βρει στο σύλλογο και τη σίγουρη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα καθώς οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά που ενδεχομένως θα βρει στη Ρωσία.

Οπως και να έχει μετά τις γρήγορες ανανεώσεις των Ελλήνων (Πρίντεζης-Μάντζαρης) στον Πειραιά θα αρχίσουν να συμπληρώνουν σιγά σιγά το πάζλ και των ξένων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ