26.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Το… ξημέρωσαν με τον σχεδιασμό

Οι παράλληλες υποχρεώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στην εθνική νέων ανδρών και το σημερινό ταξίδι του Μπάνε Πρέλεβιτς στη Βαρκελώνη για τη συνέλευση της Ευρωλίγκας –είναι εκεί ως υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του ΕΣΑΚΕ- δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Στον ΠΑΟΚ υπήρξε πολύωρη και μεταμεσονύκτια συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η πρόθεση περαιτέρω ενίσχυσης του ελληνικού υλικού εξακολουθεί να υφίσταται όμως επί του παρόντος δεν… προχωράει. Γι’ αυτό και δίνεται πια προτεραιότητα στην αμερικανική αγορά. Δεν είναι πλέον καθόλου απίθανο ο ΠΑΟΚ να μετακινηθεί από τον αρχικό σχεδιασμό των τεσσάρων ξένων και να πάει σε πέντε ή ακόμη και να κλείσει το ρόστερ με έξι παίκτες από το εξωτερικό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr και μέσα από τη συνάντηση που έγινε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις Αμερικανών γκαρντ, κάνουν τις κρούσεις τους και περιμένουν το συντομότερο δυνατό τις αντιδράσεις των συγκεκριμένων παικτών.

 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να είναι ο Κέβιν Ντίλαρντ που έπαιξε στην περίοδο 2015-16 στον Απόλλωνα Πατρών ενώ σε αυτήν που πέρασε, βρέθηκε στην Τουρκία (Καρσίγιακα), στη Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ. Ο Ντίλαρντ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και όπως παραδέχονται στο «παλατάκι» είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ