23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το ξεχωριστό δείπνο του Πιτίνο στη Βαρκελώνη (pics)

Το είπε και το έκανε ο Ρικ Πιτίνο, δείπνησε στη Βαρκελώνη με έναν από τους αγαπημένους παίκτες του στο Λούιβιλ, τον Κάιλ Κούριτς.

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται την Παρασκευή (11/01, 22.00) ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Γνώριμα πρόσωπα έχει την ευκαιρία να δει στην Καταλονία ο 66άχρονος τεχνικός, καθώς είχε υπό την καθοδήγησή του στο αμερικανικό πανεπιστήμιο τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ των γηπεδούχων, την τετραετία 2018-2012.

 

Αντίπαλοι μόνο εντός παρκέ, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά δειπνώντας την Πέμπτη (10/01), με τον Αμερικανό προπονητή να δίνει στη δημοσιότητα και σχετική φωτογραφία…

Ο Ρικ Πιτίνο είχε… προαναγγείλει τη συνάντησή του με τον Κάιλ Κούριτς, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους αγαπημένους του παίκτες.

O Αμερικανός, από την πλευρά του, τον είχε καλωσορίσει μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο... «Τόσο καλό να βλέπεις τον προπονητή να κάνει αυτό που αγαπάει. Σπουδαία νίκη, Ρικ Πιτίνο. Καλώς ήρθες στην Ευρωλίγκα, θα σε δω σε λίγες εβδομάδες», είχε γράψει τότε στο Twitter ο Κάιλ Κούριτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ