21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το «ξέσπασμα» του Πανούλια για τις ανόδους και την βαθμολογία (pic)

Ο Τάκης Πανούλιας «δε μασάει τα λόγια του» και εκφράζει τη δική του άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στον 2ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο τεχνικός της Ένωσης Ιλίου, μετά την τηλεδιάσκεψη του ομίλου και τα όσα ακούστηκαν παίρνει θέση, μέσω του προσωπικού του προφίλ στα όσα έλαβαν τόπο. 

Αναλυτικά:

«Επειδή ο Πανούλιας (σε τρίτο ενικό πρόσωπο επειδή σύμφωνα με έρευνα μειώνει το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα) δεν έχει μάθει να κρύβεται και να μασάει τα λόγια του. Η προσωπική μου άποψη για τα πρωταθλήματα ήταν και είναι να θεωρηθούν ως μη γενόμενα. Να μην υπάρξει δηλαδή άνοδος-πτώση ομάδων με δύο εξαιρέσεις...

Η πρώτη σε περίπτωση που υπήρχαν ομάδες που είχαν μαθηματικά εξασφαλίσει την άνοδο ή την πτώση να αντικατασταθούν αντίστοιχα. Η δεύτερη και σε επόμενο στάδιο αν κάποιες ομάδες είχαν προβλήματα να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε κατηγορία και εκεί να γίνει η αντικατάσταση τους. Αλλά σε τελική ανάλυση δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να αποφασίσω αλλά αυτό θα το αποφασίσει η ομοσπονδία.

Μα κάποιοι επένδυσαν άκουσα... (λες και οι υπόλοιποι δεν επένδυσαν) ...ήταν κρίμα να είσαι πρώτος και να μην ανέβεις κτλ... Το "χάπι" ήταν το να μην πέσουν ομάδες ... Δηλαδή σε ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε να ισχύει η άνοδος ομάδων αλλά όχι η πτώση...Ας το συζητήσουμε και αυτό...

Λες αυτό μάλλον φέρνει σε σοφιστεία αλλά....οκ για πάμε παρακάτω.... Τώρα γίνεται σκοτωμός πως, πόσοι θα ανέβουν. Να ανέβουν δύο, τρεις, τέσσερις (450 γραμμάρια είναι μάστορα ...να το αφήσω;;;)

Πάμε λοιπόν στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής που συμμετέχει η ομάδα μου η Ένωση Ιλίου (ναι ρε παιδιά θα δω και εγώ τελικά το συμφέρον της δικής μου ομάδας, που και αυτή επένδυσε, των δικών παικτών που και αυτοί μόχθησαν αλλά και το δικό μου). Η αποχώρηση της Αυλίδας έχει δώσει αφορμή (ακούγεται έντονα αυτό από προτάσεις ομάδων) για βαθμολογική κατάταξη που βασίζεται σε ένα σόφισμα. Η βαθμολογία να μην επικυρωθεί ως έχει αλλά να διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάταξη με βάση των αριθμό των ηττών!!!

Δηλαδή το 9-8 είναι ισοδύναμο με το 8-8 ...γιατί;;; Γιατί η πρώτη ομάδα έχει 17 αγώνες ενώ η δεύτερη 16 και η πρώτη στο ως μη γενόμενο παιχνίδι με την Αυλίδα, που αποχώρησε, δεν θα πάρει κανένα βαθμό ενώ η δεύτερη μπορεί να νικήσει (άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου βέβαια) αλλά σίγουρα θα πάρει ένα (1) βαθμό....

'Αρα η πρώτη θα έχει 9-8 και η δεύτερη θα έχει 8-9 (!) και συνεπώς σύμφωνα με αυτή την στρεβλή λογική κάποιων η δεύτερη πρέπει να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία!!! Ακόμα και το 9-8 με το 9-7, με σιγουριά θα γίνει 9-8 και 9-8 και επομένως θα ισχύσουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Και γιατί να ισχύσουν οι ήττες που έχουν γίνει και όχι οι νίκες που έχουν γίνει...το σίγουρο σε ένα αγώνα που δεν έχει γίνει είναι ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ...ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΙ είναι ΑΠΛΆ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.... Εάν πάμε με τις πιθανότητες... τότε θα κάνουμε κουβέντες ...μεταφυσικής...Αυτά...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ