21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το ντεμπούτο του Στογιάκοβιτς (vid)

Σαν σήμερα πριν από είκοσι τέσσερα χρόνια, στις 27 Οκτωβρίου 1994, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θυμήθηκε τον παλαίμαχο φόργουορντ, ο οποίος έκανε την πρώτη εμφάνισή του στην Ευρωλίγκα σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την «ομάδα του λαού» στο «Γιαντ Ελιάου», παρουσία 7.500 θεατών. Οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν με 84-75 των Ισραηλινών, με τον τότε 17χρονο Πέτζα να μένει στο παρκέ για μόλις 5’, έχοντας 0/1 τρίποντα. Δείτε, εδώ, το στατιστικό και, παρακάτω, το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Πέτζα Στογιάκοβιτς μετά την απόκτησή του από το Δικέφαλο», καθώς δεν είχε χρησιμοποιηθεί στα προηγούμενα ματς. Μάλιστα, το τρίποντό του δεν βρήκε καν στεφάνι, με τον ίδιο να παραδέχεται σε συνέντευξή του κάποια χρόνια μετά: «Ακόμη θυμάμαι εκείνο το πρώτο σουτ που έκανα στο Τελ Αβίβ, σε επίσημο παιχνίδι με τη Μακάμπι, και με κορόιδευε ο Σάβιτς γιατί ήταν air ball, αλλά αυτό είναι μία πολύ μακρινή και διασκεδαστική ανάμνηση».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ