25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το ντεμπούτο του Λαυρίου (vids)

Τον πρώτο επίσημο αγώνα του για τη σεζόν 2020-2021 έδωσε το Λαύριο, αλλά δεν κατάφερε να μπει με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη γνώρισαν την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στο πρώτο επίσημο ματς τους μετά τις 7 Μαρτίου και την εντός έδρας νίκη τους επί του Πανιωνίου, για το περσινό πρωτάθλημα Οι «κυανόλευκοι» ταλαιπωρήθηκαν από κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αναμετρήσεις τους με τον Προμηθέα Πατρών και τον Άρη στο κλειστό της Λαυρεωτικής και με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, είχαν και καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στιγμές… αυτοκριτικής, ενώ ο Βασίλης Μουράτος με τις δύο ασίστ που μοίρασε έφθασε τις 60 κι έγινε ο όγδοος πασέρ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας το Στίβεν Γκρέι. Ο Ντέβιν Ντέιβις, από την πλευρά του, πέτυχε 19π. κι έφθασε τους 176π. με το Λαύριο, μπαίνοντας στην πρώτη 20άδα των σκόρερ του στην Basket League. Κατά μία θέση υποχώρησε Γκλιν Ουότσον, που είχε πέρυσι 159π.

Ο 25άχρονος φόργουορντ/σέντερ είχε και μια άτυχη στιγμή, πριν από το τζάμπολ, καθώς ξέχασε -όπως φαίνεται- να φορέσει την επίσημη εμφάνιση του αγώνα και περίμενε να αγωνιστεί με την προπονητική φόρμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ