20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ντέρμπι θα είναι πιο ξεχωριστό για τον Πρίντεζη

Υπάρχει ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που δεν έχει τη δική του σημασία, για βαθμολογικούς, ψυχολογικούς ή και λόγους πρεστίζ; Όχι βέβαια. Για τον Γιώργο Πρίντεζη ωστόσο το αυριανό παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα είναι ξεχωριστό για έναν επιπλέον λόγο.

 

Ο διεθνής φόργουορντ θα συμπληρώσει 300 παιχνίδια Πρωταθλήματος με την ερυθρόλευκη φανέλα!

 

Πρόκειται για μία διαδρομή που άρχισε… στραβά. Ήταν 2 Νοεμβρίου 2002 όταν ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Ηρακλή και υποχρεώθηκε σε ήττα με 66-74 στο κλειστό του Κορυδαλλού. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, τότε προπονητής των ερυθρόλευκων, έριξε στη «μάχη» τον 17 χρόνων και 10 μηνών Γιώργο Πρίντεζη. Ο «Πρι» έμεινε στο παρκέ για 4:47 έχοντας δύο πόντους με 1/2 δίποντα. Δεν απέτρεψε την ήττα του Ολυμπιακού –ήταν η πρώτη εντός έδρας από τον Ηρακλή από τον Νοέμβριο του 1990- όμως έκανε το πρώτο βήμα για μια λαμπρή καριέρα και βέβαια για τα 300 «κόκκινα» παιχνίδια.

 

Ο διεθνής φόργουορντ γίνεται ο 2ος στην ερυθρόλευκη ιστορία στη Stoiximan.gr Basket League που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό μετά τον Μίλαν Τόμιτς που παραμένει ο 1ος της σχετικής λίστας με 383 παιχνίδια Πρωταθλήματος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ