15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το νικητήριο τρίποντο του Σουρλή (vid)

Με buzzer beater τρίποντο του Γιώργου Σουρλή το Μαρούσι άλωσε το «Σαλούν», επικρατώντας του Παπάγου για την 4η αγωνιστική της Α2.

Ο 32άχρονος γκαρντ σόκαρε τους γηπεδούχους κι είδε τους συμπαίκτες του να ξεχύνονται στο παρκέ, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το «διπλό», ενώ έντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί και στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τη φάση που έκρινε τον αγώνα στο «Σαλούν»…

https://www.facebook.com/MaroussiBasketball/videos/1533024223483912/

Παράλληλα, από το Μαρούσι ευχαρίστησαν τον Παπάγου για τη φιλοξενία και δεσμεύθηκαν για ανταπόδοση στο ματς του δεύτερου γύρου στο κλειστό του Aγίου Θωμά.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αμαρουσίου και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Α.Σ. Παπάγου για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό (χθεσινό, 29/10) αγώνα των ομάδων μας στο Κλειστό του Παπάγου καθώς και τον Έφορο κύριο Στέφανο Καλλέργη για την αμέριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Περιμένουμε την Διοίκηση και τους φίλους του Α.Σ. Παπάγου να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο γήπεδό μας στο παιχνίδι του 2ου γύρου και ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο στην αξιέπαινη προσπάθειά τους για την υγιή ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ