19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το ΝΒΑ συνεχίζεται με… κορονοϊό και υψηλές πτήσεις (vid)

Τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού εσχάτως στο ΝΒΑ δεν πρόκειται να οδηγήσουν στη διακοπή του, όπως συνέβη πέρυσι στην αρχή της πανδημίας.

Η διοργανώτρια αρχή και ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, προβληματίζονται μεν για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα και τον ιό COVID-19 που έχει αρχίσει να «χτυπάει» τη μία μετά την άλλη τις ομάδες, προς το παρόν όμως δεν γίνεται η παραμικρή σκέψη για παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Περιμέναμε ότι θα έχουμε κάποιες αναβολές αγώνων και κάναμε τον προγραμματισμό μας. Δεν υπάρχουν πλάνα για παύση της σεζόν και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με βάση τις οδηγίες των ειδικών σε θέματα υγείας», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της λίγκας, Μάικ Μπας.

Τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στο ΝΒΑ ανακοινώνονται μία φορά την εβδομάδα. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 63 κρούσματα, σε σύνολο 555 παικτών, κι έχoυν αναβληθεί δύο αναμετρήσεις (Χιούστον Ρόκετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ), ενώ το ματς των Ντένβερ Νάγκετς με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς έγινε μεν, ωστόσο οι 76ers παρατάχθηκαν με μόλις οκτώ παίκτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν τραυματίας και απλώς δηλώθηκε στην αποστολή.

Στο μεταξύ, τα παιχνίδια συνεχίζονται με το θέαμα να μη λείπει. Ο Τζάρετ Άλεν κατέκτησε τις πρώτες δύο θέσεις στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ, αφήνοντας πίσω του τους Κέλντον Τζόνσον, Ζακ Λαβίν, Καουάι Λέοναρντ, Ίβιτσα Ζούμπατς, Χαμαντού  Ντιαλό, Λεμπρόν Τζέιμς, Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και Ντόνοβαν Μίτσελ.

https://www.youtube.com/watch?v=XPT08hLmy8s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ