18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το ΝΒΑ πάει Ινδία (vid)

Άνοιγμα σε νέες αγορές κάνει το ΝΒΑ, το οποίο ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει η πρώτη βορειοαμερικανική λίγκα που θα δώσει αγώνες σε ινδικό έδαφος.

Η διοργανώτρια αρχή του «μαγικού κόσμου» ανακοίνωσε πως, για πρώτη φορά, παιχνίδια προετοιμασίας της σεζόν 2019-2010 θα διεξαχθούν στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Μουμπάι. Όπως ανακοινώθηκε από το ΝΒΑ, στο πλαίσιο της επέκτασής του σε όσες το δυνατόν περισσότερες χώρες, οι Σακραμέντο Κινγκς και οι Ιντιάνα Πέισερς θα παίξουν δις στην πρωτεύουσα της Μαχαράστρα, που είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας.

Θα είναι η πρώτη φορά που ομάδες της Βόρειας Αμερικής, από όλα τα σπορ, θα τεθούν αντιμέτωπες στην Ινδία, έστω και σε ανεπίσημες αναμετρήσεις. Τα δύο φιλικά θα φιλοξενηθούν στο «NSCI Dome», στις 4 και τις 5 Οκτωβρίου του 2019. Από το 2006 μέχρι και σήμερα, περισσότεροι από 35 ΝΒΑers και παίκτριες του WNBA έχουν επισκεφθεί την Ινδία, για λογαριασμό της λίγκας, η οποία διατηρεί και γραφεία στο Μουμπάι από το 2011. Στο περιθώριο της παρουσίας των «βασιλιάδων» και των εκπροσώπων της Ιντιανάπολις στη χώρα θα γίνει και μια σειρά εκδηλώσεων, ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ