21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το ΝΒΑ έχει τον δικό του tattoo artist (vid)

Όλοι λένε πως το θέμα είναι να μην κάνεις το πρώτο... Μετά απλά συνεχίζεις. Κι αν βρεις κι έναν πραγματικό καλλιτέχνη, τότε τα tattoo γίνονται κομμάτι σου, κομμάτι ίσως της ιστορίας, της πορείας σου και των λόγων σου. Οικογένεια, στιγμές, διακρίσεις, καλλιτέχνες, αγάπες, έρωτες, παιδιά... Όλα μπορούν να βρουν τη θέση τους. Και ο Στίβι Βίμπε είναι τόσο καλός σε αυτό που κάνει που έχει πελάτες του το μισό ΝΒΑ και το ESPN "αναγκάστηκε" να κάνει θέμα γι' αυτόν.

Η πόρτα άνοιξε διάπλατα από ένα τηλεφώνημα, όπως λέει, την ώρα που ήταν για δείπνο με την σύζυγό του. Ο 31χρονος Καναδός απάντησε σε έναν άγνωστο αριθμό και στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ο Κέβιν Ντουράντ. Είχε δει τη δουλειά του στο instagram, του άρεσε η λεπτομέρεια και ήθελε να κλείσει ένα ραντεβού "αν είχε χρόνο" όπως του είπε. Εννοείται πως ο Βίμπε βρήκε χρόνο, άρχισε να ζωγραφίζει τις εικόνες που του ζήτησε ο Ντουράντ και η είδηση διαδόθηκε. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν. Και για μια μην λέτε, υπάρχει και λίγο Ελλάδα στο θέμα: Ο Κέβιν Ντουράντ και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, τον κάλεσαν σε ένα ταξίδι με ιδιωτικό τζετ στη χώρα μας και ο Τζόρνταν έκανε το δικό του tattoo εν πτήσει!

Δουλειά στη διάρκεια της πτήσης για Ελλάδα
...όπου δεν πέρασε και τόσο άσχημα πάντως...

O Βίμπε χαρακτηρίζει πιο ανθεκτικό στον πόνο που συνοδεύει ένα τατουάζ τον Τζον Γουόλ, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος είναι αυτός που τον αντέχει λιγότερο. Περιορίστηκε να πει πως είναι κάποιος από τους νεότερους παίκτες της λίγκας. Ενώ σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει πως έμπνευσή του για καλό και κακό ήταν ο Άλεν Άιβερσον: "Μου άρεσε ως παίκτης, ήταν γεμάτος "μελάνι", αλλά έβλεπα τα λάθη που υπάρχουν στα τατουάζ του και από τότε μου έγινε εμμονή. Ήθελα να βλέπω καλή δουλειά, χωρίς λάθη. Παραμένει ένα από τα όνειρά μου να κάνω ένα tattoo στον Άιβερσον!"

Πάντως έτσι, για την ιστορία, ο πρώτος αθλητής του ΝΒΑ που εντόπισε τη δουλειά του είναι κάποιος που πλέον βρίσκεται σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού: Ο Ντορέλ Ράιτ, νυν παίκτης της Λοκομοτίβ Κούμπαν. Το πρώτο τατού έγινε στο τέλος της σεζόν 2014-15, αλλά όπως λέει ο Ράιτ γελώντας "ο ΚD και ο ΝτεΆντρε τον απήγαγαν και έτσι έπρεπε να συναντηθούμε αργότερα για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά".

Ο τρόπος που μιλάει για τους πελάτες τους και ο τρόπος μου μιλούν εκείνοι γι' αυτόν λέει πολλά για τις σχέσεις που αναπτύσσονται και τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει. Ο Καναδάς βρήκε έναν ακόμη, διαφορετικό δρόμο για να πρωταγωνιστήσει στο ΝΒΑ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ