26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… μπουγέλο των πρωταθλητών (pics)

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου κατέκτησε για δεύτερη φορά, και μάλιστα διαδοχική, τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Οι παίκτριες του Δημήτρη Σταμούλη, όπως πέρυσι στο Τσοτύλι, έτσι και φέτος στα Λουτρά Αιδηψού κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα τους και τον ΠΑΟΚ με 78-47. Έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση από την τέταρτη ημέρα, τα μέλη του Κρόνου Αγ. Δημητρίου πήγαν εφοδιασμένα με… νεροπίστολα στο κλειστό, ώστε να πανηγυρίσουν με… μπουγέλο τη νέα επιτυχία τους.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια χρονιά καταπληκτική, η οποία ξεκίνησε πολύ νωρίς τον Αύγουστο, είχε πάρα πολλές προπονήσεις, κούραση και προσπάθεια. Οι κόποι των παιδιών ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχαμε μια μεγάλη επιτυχία. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας κι αυτό που νιώθουμε πλέον όλοι στην ομάδα, τις παίκτριες, τους παράγοντες και τους προπονητές και "όπλο" το σταφ είναι η απόλυτη υπερηφάνεια. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Μπράβο σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια. Δίνουμε ραντεβού με υγεία και πάντα επιτυχίες», τόνισε ο Δημήτρης Σταμούλης, με την Έλενα Μποσγανά να αναφέρει, από την πλευρά των παικτριών: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να βγούμε για άλλη μία φορά πρώτες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον προπονητή μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας αγαπάει. Είμαστε μια οικογένεια, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και αυτό είναι το… μυστικό μας για τις επιτυχίες. Ήταν ένα ωραίο τουρνουά, μια υπέροχη διοργάνωση».

Ο Κρόνος ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα σερί 10-0, με τις «ασπρόμαυρες» να αντιδρούν και να μειώνουν σε 14-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε άποντος, με αποτέλεσμα ο Κρόνος να ανεβάσει τη διαφορά στο 44-18. Ο «Δικέφαλος» επανήλθε επιθετικά στην τρίτη περίοδο, για να διαμορφωθεί το 50-29 στο 25’, το συγκρότημα του Αγίου Δημητρίου ωστόσο ήταν ασταμάτητο κι έφθασε στη νίκη με το τελικό 78-47.

Διαιτητές: Κοτσίμπος, Τσιμπούρης.
Δεκάλεπτα: 24-18, 44-18, 64-38, 78-47.
Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου 6, Μποσγανά 12, Ανδρικοπούλου 13 (1), Μπάκου 2, Σιγούρου, Τσαγκαροπούλου 13 (1), Καραγκούνη 6, Ρετσινά, Γρηγοροπούλου 16, Καρκακέλα, Χαλκιά 4, Ζιάκα 6.
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φράγκου 4, Μπουτσούκη 2, Πολυμένη 11, Άλλεν 4, Στεργάκη 6, Τζέλου 6, Χατζηδάκη 6 (2), Καζαμία 4, Πιτσούλη 4, Γενναίου, Κουματσιώτη, Παπαγεωργίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ