19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το μπουγέλο, η ατάκα του Σάρας και τα highlights (vids)

Η Μπαρτσελόνα είχε κάθε λόγο να χαμογελά απόψε. Ένα σερί τριών ηττών έλαβε τέλος, πήρε μια σημαντική νίκη, είδε τον "νέο" Βέστερμαν να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα να έρχεται παρά τις ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες των Μίροτιτς - Ντέιβις.

Ο Λέο Βέστερμαν στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της καταλανικής ομάδας ήταν καθοριστικός και είχε εξαιρετικές συνεργασίες με τον Σέρχι Μαρτίνεθ. Άφησε το παιχνίδι με πέντε πόντους, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος σε 16'23'', δίνοντας πολύτιμες ανάσες στον Νικ Καλάθη.

Το μπουγέλο

Λίγο μετά την είσοδό του στα αποδυτήρια της ομάδας πάντως τον περίμενε μια... ψυχρολουσία. Καθώς ήταν το πρώτο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα τον περίμενε ένα μπουγέλο από όλους τους συμπαίκτες του, με τον Μπράντον Ντέιβις να του κάνει... δώρο και το μπουκάλι στο τέλος! Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γάλλος γκαρντ.

Οι καλύτερες στιγμές

Το μπουγέλο ήταν από τις καλύτερες στιγμές στη Βαρκελώνη, αλλά εκτός παρκέ. Εντός παρκέ ήταν πολλοί οι παίκτες που βοήθησαν σημαντικά και έδωσαν λύσεις στην Μπαρτσελόνα ως το τελικό 89-72. Η Ευρωλίγκα ετοίμασε τα highligts της αναμέτρησης που έγινε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η ατάκα του Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε την δική του προσπάθεια έξω από τις γραμμές και ίσως και να κουράστηκε περισσότερο κι από τους παίκτες του. Δεν στάθηκε στιγμή ήσυχος, φώναζε, "έφαγε" και μία τεχνική ποινή, φώναξε στους παίκτες του, τους αποθέωσε όταν χρειάστηκε και τελικά τους απέδωσε τα εύσημα στις δηλώσεις του. Ο Σάρας έκανε λόγο για ομαδική νίκη, στάθηκε στον Οριόλα, τον Σμιτς, τον Μαρτίνεθ που κάλυψαν όσο μπορούσαν το κενό στη ρακέτα, αλλά και στην προσφορά του Βέστερμαν. Άλλη ατάκα όμως ήτα αυτή που ξεχώρισε: "Ξέρουμε πολύ καλά πως χωρίς τον Νίκο (Μίροτιτς), Μπράντον (Ντέιβις), Βίκτορ (Κλαβέρ) δύσκολα μπούμε να φτάσουμε στους 90 πόντους".

Και αποδείχθηκε πως έχει δίκιο, αφού η ομάδα του σταμάτησε απόψε στους 89!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ