22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το μπαλάκι στον…Τρίτωνα

Δυο προσκλήσεις έστειλε σήμερα η ΕΟΚ, θέλοντας να καλύψει τα κενά που άφησαν τόσο ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος σύμπραξε με τον Χολαργό, όσο και γι αυτό που του Λαυρίου, μετά την εξαγορά του ΑΦΜ της Κύμης.

Το Αγρίνιο, το οποίο ήταν το χαμένο του μπαράζ κατάταξης αποδέχθηκε την πρόσκληση, ενώ πλέον το μπαλάκι περνάει στον Τρίτωνα, ο οποίος όπως είχαμε αναφέρει σε νεότερο μας ρεπορτάζ έκλεινε προς το να αποδεχθεί την πρόταση, Φυσικά στα Σεπόλια δεν έχουν αποφασίσει οριστικά, και έχουν το περιθώριο να το πράξουν ως την Δευτέρα 5/8.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να έρθει και άλλη πρόσκληση, και ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης της wild card, με το Παγκράτι να είναι η επόμενη ομάδα στη λίστα, ενώ σε πολλά προβλήματα, και χωρίς παίκτες βρίσκεται και ο Ιπποκράτης, με την ομάδα της Κω να μην έχει ξεκαθαρίσει τι θα πράξει. Η τέταρτη ομάδα στη λίστα είναι ο Φίλιππος Βέροιας, ενώ αν και οι συγκεκριμένες ομάδες δεν δεχθούν, θα περιπλακούν περισσότερο τα πράγματα, καθώς δεν υπάρχει ομάδα που να περιμένει άνοδο με βάση κατάταξης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ