18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το μπάσκετ επιστρέφει στην Ικαρία (vid)

Μακροζωία, ηρεμία, τρέλα, άλλα ωράρια, χοροί και πανηγύρια... Η Ικαρία είναι γνωστή για πολλά. Τα τελευταία χρόνια και για το μπάσκετ με τα παιδιά και την τοπική κοινωνία στο επίκεντρο. Το Πράμνος Camp-Bogrinho έχει το δικό του μερίδιο σε όλο αυτό και φέτος επιστρέφει για την πέμπτη του χρονιά.

Η ψυχή του camp που συγκεντρώνει δεκάδες παιδιά κάθε καλοκαίρι είναι ο Στέργιος Μυτιληνός, ο παλμός του δίνεται από τον Γιώργο Μπόγρη που αγκάλιασε και υιοθέτησε αυτή την κίνηση από την πρώτη στιγμή.

Το camp θα διεξαχθεί 3-5 Αυγούστου. Ο Βασίλης Γεραγωτέλλης συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό και τώρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι και φέτος εκεί. Μαζί του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Όπως πάντα το camp στελεχώνουν ειδικοί γιατροί, φυσικοθεραπευτές, προπονητές ώστε να περάσουν τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά και με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Ειδικά φέτος, θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει θεσπίσει η Γ.Γ.Α. και το Υπουργείο Υγείας, εξαιτίας του κορονοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ