16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το μισό… ΝΒΑ εξετάζει τον Ιμπάκα

Η ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ αναμένεται λογικά να ανοίξει στις 22 Νοεμβρίου και ήδη αρκετές ομάδες έχουν «κυκλώσει» στο μπλοκάκι τους το όνομα του Σερτζ Ιμπάκα ο οποίος μένει ελεύθερος και... ωραίος.

Μπορεί να καθυστέρησε η μεταγραφική περίοδος στο ΝΒΑ λόγω του κορονοϊού όπου πήγε πίσω ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα όμως, η ώρα φτάνει και οι ομάδες καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στο Τορόντο και ένα πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Ράπτορς ο Ιμπάκα θα μείνει ελεύθερος και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και οι πρωταθλητές ΝΒΑ, Λέικερς αλλά και οι φιναλίστ, Χιτ. Εκτός από αυτές τις δύο ομάδες υποψήφιοι φαίνεται πως είναι οι Σέλτικς, οι Κλίπερς, οι Μάβερικς και οι Μπλέιζερς επιθυμώντας να προσθέσουν στη φροντ λάιν έναν παίκτη με έφεση τόσο στο σκοράρισμα όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Ιμπάκα βρίσκεται στο 31ο έτος της ηλικίας του και επιθυμεί να υπογράψει σε μία ομάδα που θα μπορέσει να του προσφέρει το δεύτερο δαχτυλίδι στην καριέρα του με αποτέλεσμα να βλέπει την προοπτική των Λέικερς άκρως ελκυστική.

Την περσινή σεζόν ο έμπειρος παίκτης τα πήγε περίφημα σημειώνοντας 15.4 πόντους και 8.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ενώ έλαβε για την τελευταία του σεζόν στους Ράπτορς το ποσό των 23.2 εκατ. δολαρίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ