23.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Το Μιλγουόκι «βάφτηκε» μπλε και όλοι είναι χαρούμενοι (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μένει στους Μπακς και το Μιλγουόκι γιορτάζει. Η γέφυρα Χόαν, που οδηγεί στο κέντρο της πόλης, φωτίστηκε στα χρώματα της Ελλάδας προς τιμήν του.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» επέκτεινε για άλλα πέντε χρόνια το συμβόλαιό του με την ομάδα, γεγονός που «ανάγκασε» τις αρχές να αλλάξουν φωτισμό στην εμβληματική γέφυρα. Η Hoan Bridge ήταν φωταγωγημένη για το εβραϊκό Χανουκά, αλλά προσωρινά έγινε γαλανόλευκη για χάρη του Έλληνα διεθνή.

Ο «Greek Freak» δεν είναι δημοφιλής μόνο στο μπάσκετ, αλλά αποτελεί κι έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στο Μιλγουόκι. Ο σταρ των Γκριν Μπέι Πάκερς, της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου που εδρεύει στο Ουισκόνσιν, είναι ο Άαρον Ρότζερς. «Είναι μια τεράστια υπογραφή για εμάς. Είμαστε εκστασιασμένοι και εύχομαι να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τον κρατήσαμε και είναι ακόμα 26 χρονών», δήλωσε ο 37χρονος παίκτης του NFL, που λατρεύεται στην περιοχή, όπως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς, από την πλευρά του, σχολίασε όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Νομίζω πως είναι υπέροχο που αποφάσισε να μείνει και να δεσμευτεί με αυτή την ομάδα. Προφανώς και "χτίζουν" κάτι μεγάλο πάνω του, έκαναν ό,τι έπρεπε για να τον κρατήσουν». Ο σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ρωτήθηκε και για το εάν η περίπτωση του «Greek Freak» έχει διαφορές και ομοιότητες με τη δική του εν έτει 2010, όταν αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για τους Μαϊάμι Χιτ, και ξεκαθάρισε: «Δεν έχουν ομοιότητες, είναι τελείως διαφορετικές».

Στην επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και ο Ρικ Πιτίνο, αποθεώνοντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό. «Είπα σε όποιον γνωρίζω ότι ο Γιάννης δεν θα πήγαινε πουθενά. Οι Έλληνες είναι τίμιοι, της οικογένειας, είναι ξεχωριστοί άνθρωποι. Καλή τύχη, Γιάννη Αντετοκούνμπο», επεσήμανε ο 68άχρονος τεχνικός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ