16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το μεγάλο παζάρι

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τις τελευταίες μέρες για τις επαφές της Κύμης με το Λαύριο, αλλά όλο το στόρι έχει και πολλά ακόμα παρακλάδια.

Αυτή η ιστορία κατ' αρχάς φαίνεται δύσκολο να προχωρήσει, τουλάχιστον μετά τον αρχικό ενθουσιασμό μοιάζει να έχει παγώσει. Μόνο που είναι ένα σωρό κόσμος ακόμα που κάπως θέλει να εμπλακεί.

Κόσμος από την Θεσσαλία, ομάδα  με οικονομική άνεση, στρωμένο μαγαζί που ψάχνει όμως εναγωνίως έδρα, κόσμο και μια ριζική αλλαγή που θα την φέρει στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να ξοδεύει κάθε χρόνο με αμφίβολα αποτελέσματα μέσω Α2 θα την ενδιέφερε.

Κόσμο και από την Στερεά Ελλάδα, ένα τσιγάρο δρόμο από την Χαλκίδα. Σε αυτούς και αν έχει ανοίξει η όρεξη κι εκεί που είχαν δώσει τα χέρια με ομάδα της Β' Εθνικής από την Θεσσαλονίκη και τρέχουν οι δικηγόροι να φτιάξουν συγχωνευσεις για να κερδίσουν μια κατηγορία, άρχισαν να κοιτάζουν για τρεις κατηγορίες παραπάνω.

Κάπου εκεί το πράγμα αρχίζει να περιπλέκεται με απρόβλεπτες διαστάσεις. Διότι αυτός που ψάχνεται, έχει προϊστορία σε τέτοιες συγχωνεύσεις, έχει κάνει μία που είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, που κατάφερε να ανέβει μέχρι την Α1 και που τώρα μυρίστηκε χρήμα κι ενδιαφέρον και ψάχνεται επίσης μήπως και πουλήσει. Ακόμα και στον ίδιο από τον οποίο αγόρασε... 

Τι θα γίνει ούτε μάντης δεν το προβλέπει, αλλά το σίγουρο είναι ότι στον μαγικό κόσμο της Α1 έχει αρχίσει να ισχύει το ότι... του φεύγα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ