23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το “μεγάλο κόλπο” του Λαυρίου με Λαμπ

Μια ιστορία... μυστηρίου που ελάχιστοι πήραν είδηση, "σημάδεψε" τον αγώνα του Λαύριου με τον Πανιώνιο και τη νέα μεγάλη νίκη των γηπεδούχων.

Πολλοί θαύμασαν την εκπληκτική εμφάνιση του Ντορόν Λαμπ, που ήταν ο ηγέτης για τη ομάδα το Χρήστου Σερέλη, λίγοι όμως επισήμαναν ότι ο Λαμπ... δεν υπήρχε στο Λαύριο μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική! Πιο σωστά, υπήρχε στο Λαύριο, αλλά όχι δηλωμένος στην ομάδα, όπου έπαιζε και μεγαλουργούσε ο Μακένζι Μουρ ο οποίος κόντρα στον Πανιώνιο ήταν απών. Και στην θέση του βρέθηκε ο Λαμπ. Μπέρδεμα ε;

Ο Λαμπ ήταν μια θερινή... βόμβα που έριξε το Λαύριο στις μεταγραφές, πραγματικά μεγάλη μεταγραφή. Αλλά και πραγματικά μεγάλος άτυχος, αφού στον πρώτο αγώνα κυπέλλου τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά. Οι άνθρωποι του Λαυρίου επανέφεραν στην ομάδα τον Στίβεν Γκρέι που είχαν πέρυσι, με συμβόλαιο για 4+4 μήνες, αλλά κράτησαν στην Ελλάδα τον Λαμπ για αποθεραπεία και ως μέλος της ομάδας, εκτιμώντας και την μεγάλη παικτική του αξία αλλά και έναν εκπληκτικό χαρακτήρα που γνώρισαν.

Ο ίδιος δούλευε αδιάκοπα, περίμενε την επιστροφή και αίφνης ήρθε ένας σχετικά επιπόλαιος τραυματισμός του Μουρ, την περασμένη εβδομάδα στο ματς με την ΑΕΚ να τον υποχρεώσει να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Στο Λαύριο σήμανε συναγερμός και πάρθηκε η μεγάλη απόφαση. "Ξόδεψαν" μια αλλαγή που έμαθαν ελάχιστοι, δήλωσαν τον Λαμπ αντί του Μουρ, έμεινε... άφωνς κόσμος χθες στο γήπεδο, ο Λαμπ "κουβάλησε" την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και η δουλειά έγινε όπως έπρεπε.

Πλέον, μένει να δούμε όταν επιστρέψει ο Μουρ ποιόν θα αντικαταστήσει, αφού ο υγιής και ετοιμοπόλεμος Λαμπ δεν... κουνιέται. Στο Λαύριο καμαρώνουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα και την στρατηγική τους έμπνευση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ