19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το «μεγάλο» δευτερόλεπτο και η ένσταση που δεν έγινε (vid)

Ο Προμηθέας έφυγε από τη Λάρισα ηττημένος, απρόσμενα με βάση την εξέλιξη του αγώνα μέχρι το 25ο λεπτό και ο Μάκης Γιατράς «έδειξε» την ομάδα του ως υπαίτια της ανατροπής, λέγοντας ότι «μετά από κάποιο σημείο σταματήσαμε να παίζουμε». 

Οι Πατρινοί θέλησαν δια στόματος του προπονητή τους να δώσουν το στίγμα της αντιμετώπισής τους για την εξέλιξη του αγώνα και να δείξουν ότι δεν ψάχνουν άλλοθι, ταυτόχρονα όμως, δεν έδειξαν διατεθειμένοι να μην εκφράσουν και τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία εστιάζοντας στον Κυριάκο Παντελίδη.

Η καθοριστική φάση που επικαλούνται είναι στα 14,1 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, μετά τις βολές της Λάρισας από το αντιαθλητικό φάουλ που χρεώθηκε, στην επαναφορά. Θεωρούν ότι είναι ξεκάθαρο ότι η μπάλα δεν έχει φύγει από τα χέρια του Μπράουν στα επιτρεπόμενα πέντε δευτερόλεπτα, άρα ότι έπρεπε να τους δοθεί η κατοχή για μια τελευταία επίθεση, κατ' επέκταση κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Η πρώτη σκέψη ήταν η υποβολή ένστασης, θεωρώντας ότι η επανάληψη του αγώνα θα ήταν μονόδρομος αν το έκαναν, αφού στη δική τους περίπτωση δεν τίθεται καν ερμηνεία κανονισμού, αλλά απλό... μέτρημα δευτερολέπτων. Η τελική απόφαση ήταν να μην προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, θεωρώντας ότι ένα ακόμα επικοινωνιακό «χτύπημα» στο πρωτάθλημα με την πιθανή τους δικαίωση δε θα έκανε καλό.

Από 'κει και πέρα όμως, από σήμερα κιόλας θα εκφράσουν επισήμως τη δυσφορία τους, θεωρώντας αυτονόητο τον «έλεγχο» του υπεύθυνου διαιτητή για την «κραυγαλέα αμέλεια» που του καταλογίζουν, ειδικά από την ώρα που ο συγκεκριμένος έχει οριστεί και για το ματς που έπεται για τον Προμηθέα, εντός έδρας το Σάββατο με τον Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ