15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το μανατζερικό «σκάνδαλο» του Λεμπρόν Τζέιμς

Είναι -άτυπος- μάνατζερ παικτών ο Λεμπρόν Τζέιμς; Κι αν ναι, πώς προέκυψε αυτό; 

Στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες γίνεται ντόρος, με αφορμή τις δηλώσεις ενός εκπροσώπου παικτών -ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του-. Σε αυτές κατηγορεί τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ότι λειτουργεί ο ίδιος ως μάνατζερ...

Το σκάνδαλο δεν θέλησε και πολύ για να ξεσπάσει...

Τα λόγια του στο «Athletic» ήταν ξεκάθαρα:

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς λειτουργεί ως ατζέντης! Και είναι παράνομο για έναν αθλητή να κάνει αυτή τη δουλειά, ειδικά στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Το χειρότερο για τον Λεμπρόν είναι ότι επιβάλλει τη δύναμή του, μαζί με τον Ριτς Πολ. Έχει δύναμη στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ξέρω ότι ο Πολ είναι η βιτρίνα του, αλλά στην πραγματικότητα ο Λεμπρόν φέρνει πελάτες στον Ριτς Πολ. Είναι σαν να ελέγχουν το ερασιτεχνικό μπάσκετ και το ΝΒΑ!

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η ενημέρωση το σωματείου. Αν ο Ριτς Πολ ήταν δικηγόρος, θα του είχαν αφαιρέσει την άδεια πέντε φορές. Αλλά επειδή ο Λεμπρόν είναι παντοδύναμος, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια».

Αν όλα αυτά έχουν δόση αλήθειας, τότε ο «Βασιλιάς» αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι τόσο καλός χαρακτήρας, όσο τον παρουσιάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Άλλωστε κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει τα όσα είπε μετά την κατάκτηση του τίτλου, όταν αντί να χαρεί για την τεράστια επιτυχία του, βρήκε αφορμή να κατηγορήσει τους... haters.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ριτς Πολ πέρα από μάνατζερ του Λεμπρόν Τζέιμς είναι και αδερφικός του φίλος.

Ωστόσο αν ο σούπερ σταρ και MVP των τελικών εκτελεί έστω και άτυπα χρέη εκπροσώπου παικτών, είναι μία εξαιρετικά «βαριά» κατηγορία που δεν μπορεί βέβαια να αποδειχθεί εύκολα.

Επιπλέον, είναι πιθανό το σενάριο, ο μάνατζερ που έκανε την καταγγελία, να έχει χάσει αρκετούς παίκτες από την εταιρεία του Ριτς Πολ και γι' αυτόν το λόγο να προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα.

Το βέβαιο είναι ότι αρκετοί παίκτες των Λέικερς έχουν ως ατζέντη τους τον Ριτς Πολ κι αυτό γεννά δικαιολογημένες υποψίες. Μεταξύ αυτών φυσικά και ο Άντονι Ντέιβις ο οποίος ήταν ο αθλητής που άλλαξε επίπεδο τους «λιμνάνθρωπους» τη φετινή σεζόν.

Ενδεχομένως να «φούντωσαν» οι φήμες και για το σενάριο που θέλει τον Κρις Πολ να μετακομίζει κι αυτός στους Λέικερς προκειμένου η Superteam που έχουν «χτίσει» να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Άλλωστε ο CP3 είναι κουμπάρος με τον Λεμπρόν.

Το συγκεκριμένο σίριαλ πάντως μόλις ξεκίνησε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού κι ενδεχομένως να έχει ακόμα πολλά επεισόδια...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ