18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το μαγαζί «γωνία» του Απόλλωνα Πατρών και οι δυσκολίες με Δελέγκο

Ο Απόλλωνας Πατρών στρέφει το ενδιαφέρον του προς τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους «μελανόλευκους» να θέλουν σταδιακά να απεμπλακούν από την Α2, και να επιστρέψουν στην Basket League.

Ο Γιάννης Μολφέτας σε δηλώσεις του στο «westbasket.gr» μίλησε για την τρέχουσα σεζόν και εκθείασε τη διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών, ενώ όπως απορρέει από το ρεπορτάζ. πολύ δύσκολα θα συνεχίσει το έργο του τη νέα χρονιά στην Περιβόλα ο Κώστας Δελέγκος, με τους Πατρινούς να αναζητούν τον αντικαταστάτη του :

«Τα 2/3 της φετινής χρονιάς η παρουσία της ομάδας στα παρκέ αναμφίβολα έχει πρόσημο θετικό. Η ομάδα βρισκόταν στην τέταρτη θέση, παρότι είχε πολλές ατυχίες κατά την διάρκεια του μαραθωνίου, θεωρώ ότι αν δεν υπήρχαν  ίσως ήμασταν και πιο ψηλά στην βαθμολογία. Σίγουρα το ξεκίνημα μας ήταν εντυπωσιακό, αλλά εγώ προσωπικά στην μνήμη μου κρατάω τις ήττες, μιας και μετά από αυτές στενοχωριέμαι και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε η ομάδα να χειριστεί διαφορετικά ώστε να κατακτήσει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα της ομάδας ήταν εξαιρετικό παρά τις αναποδιές που μας έτυχαν, μιας και διατηρήθηκε ο περσινός βασικός κορμός και ήταν πιο εύκολο να ενσωματωθούν ομαλά και οι άλλοι παίκτες της ομάδας. Άλλωστε έχουμε δει ομάδες με πολύ ποιοτικό ρόστερ που δεν μπόρεσαν να βρεθούν καλά στο παρκέ και δεν κατάφεραν να έχουν ανάλογα αποτελέσματα.  

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι για μένα ο Απόλλων είναι ένα μαγαζί “γωνία” και αυτό γιατί οι άνθρωποι που έχουν βάλει πλάτη την τελευταία διετία, είναι συνεπείς σε ότι υποχρεώσεις δημιούργησαν και αυτή η ΥΓΕΙΑ είναι το παν για να πάει ένας Σύλλογος μπροστά και η ομάδα αυτή την χρονική περίοδο σφύζει από υγεία, όπως προείπα μας βοήθησε σε όλα τα προβλήματα που μας παρουσιάστηκαν και αυτό ήταν το “κλειδί” στο να έχει αυτή την αγωνιστική πορεία η ομάδα.

Δυστυχώς σαν Γιάννης και ουσιαστικά όλοι οι αθλητές, δεν καταφέραμε να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά μες στο παρκέ, παίζοντας στα πλέι οφ, όπου θα τσεκάραμε και περαιτέρω τις δυνατότητες μας, μιας και η πανδημία  έπληξε όλο τον κόσμο σε όλους τους τομείς σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ευελπιστώ η επόμενη χρονιά να κυλήσει ομαλά για όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ