16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα του Χολαργού σε όλα τα παιδιά

Ένα διαφορετικό μήνυμα είχε να κοινωνήσει σήμερα η ΑΕ Χολαργός. Σε σημερινή της ανακοίνωση άφησε για λίγο το μπάσκετ στην άκρη και προτίμησε να "μιλήσει" στα παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις:

"Ο σύλλογός μας, η Αθλητική Ένωση Χολαργού, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά – μέλη του συλλόγου μας αλλά και όλων των συλλόγων και όχι μόνο, του δήμου μας Παπάγου –Χολαργού για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες που είχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού.

Ως αθλητές γνωρίζουν πως τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν χαρίζεται στην πορεία της ζωής και αυτό ήδη το απέδειξαν με την συμμετοχή τους στον μαραθώνιο της προετοιμασίας της συμμετοχής και της επιτυχίας στις εξετάσεις. Από τον ερχόμενο μήνα ξεκινάει ένας δεύτερος κύκλος προσπάθειας , αυτός της βασικής εκπαίδευσης σε ανώτατο πια επίπεδο γνώσης και εξειδίκευσης . Η ωριμότητα που έχουν αποκτήσει ως προσωπικότητες μέσω του αθλητισμού, στοιχεία όπως η άμιλλα η ανιδιοτελής προσφορά και η κοινωνικοποίησή τους ως μέλη ενός οργανισμού όπως είναι τα αθλητικά σωματεία είναι βέβαιο πως είναι τεράστιο εφόδιο για την ζωή τους.

Εμείς ως ΑΕ Χολαργού αλλά και ως γονείς οι ίδιοι, αφού συγχαρούμε ξανά όλα τα παιδιά και βεβαίως τους γονείς τους που συμπαραστέκονται με κάθε κόστος δίπλα τους, θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μια συμβουλή:

ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ , ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ