24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα του Ρίβερς στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς θυμήθηκε τον πρώτο τίτλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, εν έτει 1997, στέλνοντας το μήνυμά του στους φιλάθλους.

Στο Φάιναλ Φορ της Ρώμης οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Αμερικανό να πρωταγωνιστεί, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, αλλά και πρώτος σκόρερ της τελικής φάσης. Ο 55άχρονος παλαίμαχος γκαρντ στάθηκε -στο δημόσιο μήνυμά του- στη στήριξη του κόσμου τους, τονίζοντας πως χωρίς αυτήν δεν θα είχαν πετύχει όσα πέτυχαν εκείνη τη χρονιά.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Γεια σε όλους τους πιστούς υποστηρικτές του Ολυμπιακού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θυμόμαστε το υπέροχο επίτευγμα που πετύχαμε αυτήν την ημέρα, κερδίζοντας για πρώτη φορά τον τίτλο στην Ευρωλίγκα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό στη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Όταν με ρωτούν για αυτήν την ένδοξη εποχή το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πάντα στο μυαλό (από την εμπειρία μου) είναι με πόσο πάθος δείξατε όλοι την επιθυμία σας να γίνουμε πρωταθλητές της Ευρωλίγκας.

Είτε γνώρισα έναν από εσάς τυχαία είτε σε ένα σύνολο, όλοι, πάντα εκφράζατε την αγάπη και τη δέσμευσή σας για να οδηγήσετε την ομάδα προς τη μεγαλύτερη επιτυχία. Και το 1997 δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος και ικανοποιημένος που βοήθησα όλους εσάς να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, να γίνετε πρωταθλητές Ευρώπης (μαζί με τους άλλους τίτλους που κατακτήσαμε).

Εάν μιλάω σαν να ήσασταν όλοι στο γήπεδο μαζί μου είναι γιατί έτσι ένιωσα εκείνη την περίοδο, όταν φωνάζατε μέχρι τον ουρανό σε κάθε παιχνίδι (ακόμα και σε σύντομες στιγμές για αυτό που θα κάναμε, για αυτό που θα πετυχαίναμε), γιατί εγώ πάντα πιστεύω στο πάθος και την αγάπη που δείξατε για εμάς ως ομάδα. Για αυτό δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που δημιουργήσαμε και μοιραστήκαμε ειδικά, το ’97. Πράγματι, η καλύτερη στιγμή για όλους σας. Όλοι σας αξίζατε αυτήν τη χαρά!

Θα μπορούσα να γράφω και να μιλάω για ώρες για το ’97, αλλά θα σταματήσω εδώ και απλώς θα πω ότι έκανα αυτό που έκανα και ότι κάναμε αυτό που κάναμε μόνο και μόνο χάρη σε εσάς και την εξαιρετικά μοναδική και ξεχωριστή υποστήριξη στην ομάδα. Εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χαρούμενη επέτειο του ’97! Πραγματικά δικός σας για πάντα. Ντέιβιντ Ρίβερς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ