25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το μήνυμα του Κρουμπάλι από το Μαϊάμι (vid)

Τιμή χαρακτήρισε την παρουσία του στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ ο Ουσμάν Κρουμπάλι, από το Μαϊάμι όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ έστειλε μέσω βίντεο, από τη Φλόριντα, το μήνυμά του στους φιλάθλους του «Δικεφάλου». Επανέλαβε πόσο ανυπομονεί να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και εξήγησε πως με σκληρή δουλειά, αλλά κι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, μπορούν να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά εντός κι εκτός συνόρων.

«Γεια σου οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τι έγινε; Είμαι ο Ουσμάν Κρουμπάλι και σας μιλάω από το Μαϊάμι. Είναι τιμή μου που θα γίνω μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας. Μιας ομάδας με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον ΠΑΟΚ αυτή τη χρονιά κι ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά στο Basketball Champions League και στην Α1. Μαζί, με τη δική σας συμπαράσταση… Fοrza ΠΑΟΚ, θα είμαστε επιτυχημένοι. Ανυπομονώ να έρθω και να δουλέψω σκληρά για την ομάδα. Forza ΠΑΟΚ! Γεια σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο προωθητικό βίντεο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας της επερχόμενης σεζόν.

https://www.facebook.com/PAOKBasketballClub/videos/1539130662810839/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ